dominica

تور مسافرتی، جاذبه های گردشگری، دیدنی های ایران و جهان، رزرو هتل و مقایسه قیمت هتل ارزان، رستوران و کافه و هر آن چه درباره سفر و گردشگری باید بدانید.

dominica

تور مسافرتی، جاذبه های گردشگری، دیدنی های ایران و جهان، رزرو هتل و مقایسه قیمت هتل ارزان، رستوران و کافه و هر آن چه درباره سفر و گردشگری باید بدانید.

تور مسافرتی، جاذبه های گردشگری، دیدنی های ایران و جهان، رزرو هتل و مقایسه قیمت هتل ارزان، رستوران و کافه و هر آن چه درباره سفر و گردشگری باید بدانید.

  • ۰
  • ۰

بررسی کلی بازار ارزدیجیتال

در بهترین حالت، شما برای فعالیت در هر حوزه‌ای، باید با ماهیت، شرایط و پتانسیل‌های موجود در آن حوزه آشنا شوید تا بتوانید بهترین عملکرد و بازدهی را به دست آورید. پس به عنوان اولین قدم برای ورود به دنیای ارزهای دیجیتال نیز به همین صورت عمل می‌کنیم و با این موارد آشنا می‌شویم.

  1. ماهیت بازار ارزهای دیجیتال: ارزهای دیجیتال ماهیتی غیرمتمرکز دارند به این معنا که هیچ نهاد، گروه یا سازمانی دولتی و بین المللی آن‌ها را کنترل نمی‌کند. در اصل ارزهای دیجیتال برای امنیت بیشتر، حذف واسطه‌ها، ناشناس بودن و عدم نظارت سازمانی ایجاد شده است و همین ویژگی‌هاست که ارزهای دیجیتال را جذاب می‌کند.
  2. پتانسیل‌های موجود در ارزهای دیجیتال: با توجه به ماهیت ارزهای دیجیتال، این حوزه پتانسیل زیادی در زمینه‌های مختلف مالی و تکنولوژی دارد. ارزهای دیجیتال هنوز در ابتدای راه خود هستند و با توجه به ویژگی‌های منحصر به فردی که در خود جای دادند، پتانسیل رشد بالایی در آینده خواهند داشت. مواردی مانند وجود استفاده از ارزدیجیتال به عنوان پول الکترونیکی، کسب و کارهای استارتاپی، امنیت و روش‌های سرمایه‌گذاری و کسب درآمد مواردی هستند که جزو شاخصه‌های دنیای ارزهای دیجیتال هستند.
  3. شرایط لازم برای ورود به دنیای ارزهای دیجیتال: لازمه ورود به دنیای ارزهای دیجیتال فقط کسب دانش و آگاهی لازم است. شما نیاز به انجام هیچ پروسه‌ی پیچیده‌ای ندارید و با هر شرایطی می‌توانید به راحتی به این حوزه وارد شوید.

به طور کلی می‌توان گفت؛ بازار ارزدیجیتال، بازاری مالی است بر مبنای تکنولوژی که در این بازار پر مخاطب امکان سرمایه‌گذاری و کسب درآمد از طریق روش‌های مختلفی مثل سرمایه‌گذاری، معامله (خرید و فروش) و روش‌های مختلف کسب درآمد رایگان بدون نیاز سرمایه‌گذاری وجود دارد. در سال‌های اخیر دست‌یابی دارندگان ارزهای دیجیتال، به سودهای چشمگیر و پتانسیل موجود برای کسب درآمد از این بازار، باعث شده به راحتی نتوان از این بازار بزرگ چشم‌پوشی کرد، البته با کسب دانش کافی!

شما برای ورود به دنیای ارزدیجیتال، ابتدا باید با مفاهیم و ساختار رمزارزها آشنا بیشید، سپس نکات امنیتی را یاد بگیرید و مراحل و در نهایت آموزش خرید و فروش ارز دیجیتال، نقل و انتقال و همچنین روش‌های کسب درآمد در این بازار را یاد بگیرید.

 

 

 

مبانی اولیه و اصطلاحات پرکاربرد ارزدیجیتال

در شروع هر فعالیتی آشنایی با آموزش سریع ورود به بازار ارزدیجیتالو مفاهیم پرکاربرد امری واجب است. برای ورود و فعالیت در دنیای ارزهای دیجیتال نیز شما در ساده‌ترین حالت، به طور مختصر باید با اصطلاحات اصلی و پرکاربرد این حوزه آشنا شوید. بنابراین لازم اصل با برخی از این موارد آشنا شوید.
  1. ارزدیجیتال چیست: ارزدیجیتال یا صحیح‌تر بگوییم رمزارز (Cryptocurrency) شکل خاصی از پول دیجیتال است که بر پایه تکنولوژی و علم رمزنگاری ایجاد شده است.  بیشتر ارزهای دیجیتال به منظور امنیت بیشتر، حذف واسطه‌ها، ناشناس بودن و عدم نظارت سازمان‌ها و دولت‌ها طراحی شده‌اند.(برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله ارزدیجیتال چیست را مطالعه کنید)
  2. بیت‌کوین (Bitcoin) چیست: بیت کوین اولین ارزدیجیتال است که بر اساس اهدافی که قبل‌تر گفته شد مثل غیر متمرکز بودن و عدم نظارت سازمان‌ها و نهادهای دولتی ایجاد شد. بیت کوین که اصطلاحا آن را پادشاه ارزهای دیجیتال نیز می‌نامند توسط فرد ناشناسی به نام ساتوشی ناکاموتو در سال 2009 ایجاد شد تا همه مردم دنیا بتوانند از این پول دیجیتالی استفاده کنند.(برای آشنایی بیشتر با پادشاه ارزهای دیجیتال مقاله بیت‌کوین چیست را مطالعه کنید.)
  3. آلت کویت (Altcoin) چیست: با ظهور بیت کوین و قابلیت‌های جذاب و منحصر به فرد آن، کم کم پروژه های و ارزهای دیگری برای اصلاح و تکمیل ویژگی‌های آن ظهور کردند که به آنها آلت کوین می‌گویند و شامل همه ارزهایی که بعد از بیت‌کوین متولد شده‌اند می‌شود. (در رابطه با این مورد می‌‌توانید استیبل کوین چیست، میم کوین چیست، شت کوین چیست را هم بررسی کنید)
  4. بلاک‌چین (Blockchain) چیست: بلاکچین شبکه‌ای است که ارزهای دیجیتال برای انجام تراکنش‌ها و انتقال و درج اطلاعات از آن استفاده می‌کنند. واژه بلاک چین از دو کلمه Block به معنای بلوک و Chain به معنای زنجیره تشکیل شده است که در بلوک‌ها هرگونه اطلاعاتی می‌تواند وارد و ثبت شود. (برای آشنایی کامل‌تر با بلاکچین می‌توانید مقاله بلاکچین چیست را مطالعه کنید)
  5. کیف پول (Wallet) ارزدیجیتال چیست: کیف پول‌های ارزدیجیتال، نرم‌افزارها یا سخت‌افزارهایی هستند که ارزهای دیجیتال شما را ذخیره و نگهداری می‌کنند. با کمک کیف پول ارزدیجیتال می‌توانید دارایی‌های خود را ذخیره کنید یا ارزهای دیجیتال را ارسال و دریافت کنید. همچنین با استفاده از کیف پول ارزهای دیجیتال می‌توانید در پلتفرم‌های مختلف به صورت مستقیم به معامله (آموزش ارز دیجیتال) ارزهای دیجیتال بپردازید. (از معروف‌ترین کیف‌پول‌های ارزهای دیجیتال می‌توان به متامسکو تراست والت اشاره کرد)

به جز موارد ذکر شده، قاعدتا موارد دیگری نیز وجود دارد که کم کم باید با آنها آشنا شوید. برای بررسی موارد بیشتر می‌توانید از بخش دانشنامه ارزهای دیجیتال استفاده کنید.

   

 

 

ابزار و روش‌های بررسی ارزهای دیجیتال

شما برای بررسی انواع ارزهای دیجیتال نیاز به منابعی دارید که بتوانید اطلاعات و وضعیت بازار ارزهای دیجیتال، همچنین اطلاعات و مشخصات پروژه‌های ارزدیجیتال، آدرس‌ها، قیمت لحظه‌ای، مارکت‌های لیست شده، کیف پول‌های قابل استفاده برای رمزارز، وضعیت مارکت، سابقه خرید و فروش و موارد دیگر را به دست بیاورید. برای این منظور ما از چند ابزار مهم و کاربردی استفاده می‌کنیم. برخی از این منابع و ابزارها شامل موارد زیر می‌شوند.

  1. کوین مارکت کپ (CoinmarketCap): وب سایت کوین مارکت کپ Coinmarketcap یکی از پرکاربرد‌ترین و بهترین وب‌سایت‌ها در زمینه رمزارزها است. شما در این وب سایت می‌توانید تمامی اطلاعاتی که برای رصد بازار لازم دارید را به دست بیاورید. در کوین‌مارکت‌کپ می‌توان اطلاعات مربوط به حجم بازار، رتبه بندی بر اساس معیارهای مختلف، تغییرات قیمت، تاریخچه معاملات ارزهای دیجیتال و همچنین مشخصات و اطلاعات کامل ارزهای دیجیتال مختلف را مشاهده کنید.(برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله آموزش کوین‌مارکت‌کپ را بررسی کنید)
  2. کوین جکو (Coingecko): وب سایت کوین جکو Coingecko نیز مانند وب سایت کوین مارکت کپ، اطلاعات لازم در مورد بازار ارزهای دیجیتال را در اختیار شما قرار می‌دهد. این وب سایت هم ابزار و منبعی مفید برای بررسی کامل بازار(مانند حجم‌معاملات،‌ بررسی پروژه‌ها، صرافی‌ها و ارزهای دیجیتال مختلف است. (برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله آموزش کوین‌جکو را بررسی کنید)
  3. دکس تولز (Dextools): دکس تولز ابزار کاملا حرفه‌ای برای بررسی معاملات ارزهای دیجیتال بر روی شبکه‌های هوشمند اتریوم، بایننس، پالیگان، آوالانچ و … که بر روی صرافی‌های غیر متمرکز انجام می‌شود، مورد استفاده قرار می‌گیرد. دکس تولز ابزاری برای بررسی ارزهای دیجیتال با امکان توکن‌ها است. ( برای آشنایی و بررسی این سایت مقاله بررسی و آموزش دکس تولز را مطالعه کنید)
  4. پوکوین (Poocoin): وب سایت پوکوین ابزاری مفید برای بررسی کامل و تجزیه تحلیل توکن‌های شبکه بایننس اسمارت چین (BSC) است، که امکانات بسیارخوبی را برای بررسی معاملات و توکن‌های ایجاد شده بر روی این شبکه است. (آموزش این سایت در مقاله بررسی و آموزش پوکوین‌ ارائه شده است)

 

 

 

امنیت در بازار رمزارزها

بازار ارزدیجیتال یک بازار نوپا بر پایه تکنولوژی روز است و همانطور که قبل‌تر گفته شد روش‌هایی زیادی برای کسب درآمد و سرمایه‌گذاری در این بازار وجود دارد. شرایط و پتانسیل‌های موجود در این حوزه باعث شده توجه بسیاری از افراد سودجو را برای کلاهبرداری از تازه واردان و افراد ناآگاه به این بازار، به خود جلب کند. نکاتی وجود دارد که توجه به آن‌ها می‌تواند از امنیت فعالیت‌های شما را تا حد زیادی افزایش دهد.

  1. خرید و فروش ارزهای دیجیتال: برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال حتما از پلتفرم‌های معتبر مثل صرافی‌های معروف ایرانی یا صرافی‌های بین المللی استفاده کنید و از خرید و فروش مستقیم ارزدیجیتال با اشخاص حقیقی مخصوصا در شبکه‌های اجتماعی خودداری کنید.
  2. نگهداری ارزهای دیجیتال: برای نگهداری ارزدیجیتال از کیف‌پول خود استفاده کنید و بهتر است از نگهداری اصل دارایی خود در صرافی‌های ایرانی یا خارجی خودداری کنید.
  3. کیف پول الکترونیکی: از کلید خصوصی (Private Key) کیف پول خود محافظت کامل را به عمل بیاورید، بهتر هست کلمات دسترسی به کیف پول ارزدیجیتال خود را روی کاغذ و در یک جای امن نگهداری کنید و از ذخیره کردن آن در ایمیل، حساب تلگرام یا به هر صورت آنلاین خود داری کنید. کلمات دسترسی (Private Key) را هیچ گاه و به هیچ عنوان در اختیار کسی قرار ندهید.
  4. شرکت در پروژه‌های سرمایه‌گذاری هایپ: پیشنهاد می‌شود در پروژه‌های سرمایه‌گذاری با پلن‌های سوددهی بالا و بی منطق خودداری کنید. همه پروژه‌هایی که اعلام سوددهی بالا با سرمایه‌گذاری شما می‌کنند، در نهایت به کلاهبرداری ختم می‌شود.
  5. خرید و فروش شت‌کوین‌ها: درصد زیادی از شت‌کوین‌های ایجاد شده بیشتر جنبه‌ی کلاهبرداری دارند یا تیم و برنامه‌ی قوی برای آینده ندارند، بنابراین به راحتی می‌تواند محلی برای سوختن سرمایه شما باشد. پس بهتر است زمانی وارد بازار شت کوین‌ها شوید که یا دانش کافی داشته باشید یا راهنمای قوی و کاربلدی درکنار خود داشته باشید.
  6. شرکت در گروه‌‌های پامپ PUMP: گروه‌های PUMP در تلگرام و دیگر شبکه‌ای اجتماعی وجود دارند که با جذب اعضا و سرمایه در یک ساعت مشخص و در مدت زمان کوتاهی، قیمت یک ارزدیجیتال (معمولا شت کوین) را بالا می‌برند. دقت داشته باشید 99 درصد این گروه‌ها کلاهبرداری هستند و فقط در حال سرقت دارایی افراد و جذب سرمایه برای خود هستند.

اینها برخی از موارد امنیتی هستند که برای فعالیت در بازار ارزدیجیتال برای حفظ دارایی و زمان خود باید مد نظر داشته باشید. برای کسب اطلاعات تکمیلی می‌توانید مقاله نکات امنیتی فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال را مطالعه کنید.

  • ۰۲/۰۴/۱۱
  • مهدی میرزایی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی