dominica

تور مسافرتی، جاذبه های گردشگری، دیدنی های ایران و جهان، رزرو هتل و مقایسه قیمت هتل ارزان، رستوران و کافه و هر آن چه درباره سفر و گردشگری باید بدانید.

dominica

تور مسافرتی، جاذبه های گردشگری، دیدنی های ایران و جهان، رزرو هتل و مقایسه قیمت هتل ارزان، رستوران و کافه و هر آن چه درباره سفر و گردشگری باید بدانید.

تور مسافرتی، جاذبه های گردشگری، دیدنی های ایران و جهان، رزرو هتل و مقایسه قیمت هتل ارزان، رستوران و کافه و هر آن چه درباره سفر و گردشگری باید بدانید.

  • ۰
  • ۰

اخذ جواز تأسیس

اخذ جواز تأسیس اولین گام برای راه‌اندازی هر نوع کسب‌وکاری است. تمام کاربرانی که قصد دارند مراحل راه‌اندازی کسب‌وکار خود را به‌صورت قانونی طی کنند، باید این جواز را کسب کنند. صدور جواز تأسیس بر عهده وزارت صنعت، معدن، و تجارت است؛ بنابراین، کاربرانی که قصد تأسیس کارخانه یا واحدهای تولیدی دارند، باید قبل از احداث به سامانه وزارت صنعت، معدن و تجارت به آدرس stsm.ir مراجعه کنند.
مرجع صادرکننده جواز تأسیس بر اساس محصول تولیدی و نوع فعالیت اقتصادی متفاوت است. به‌عنوان‌مثال، صدور مجوز تأسیس در حوزه گردشگری و صنایع دستی بر عهده سازمان میراث فرهنگی، و جواز تأسیس در حوزه کشاورزی و تولیدات کشاورزی و غذایی بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است. در حوزه NGOها و احزاب نیز وزارت کشور مسئول صدور جواز تأسیس است. بااین‌حال، بخش عظیمی از واحدهای صنعتی باید جواز تأسیس خود را از سازمان صنعت، معدن و تجارت (صمت) دریافت کنند.
این مجوز به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مجوزهای قانونی برای شروع فعالیت‌های صنعتی شناخته می‌شود و دریافت آن برای هر شخص حقیقی و حقوقی امکان‌پذیر است. اخذ جواز تأسیس مزایای زیادی دارد، ازجمله اینکه متقاضی می‌تواند درخواست زمین در شهرک‌های صنعتی یا وام‌های کم‌بهره کند.
اگر قصد تأسیس کارخانه یا واحد صنعتی دارید و می‌خواهید اطلاعات خود را در مورد جواز تأسیس افزایش دهید، با ما در ادامه این مطلب همراه باشید. اخذ این جواز نیازمند رعایت شرایط و ارائه مدارک لازم است. همچنین، برای ثبت‌نام جواز تأسیس باید به سامانه مربوطه مراجعه کرده و فرم نام‌نویسی را تکمیل کنید.


جواز تأسیس چیست؟
جواز تأسیس مجوزی است که متقاضیان تأسیس کارخانه یا واحد صنعتی باید قبل از راه‌اندازی و ساخت‌وساز واحد صنعتی خود دریافت کنند. این جواز نشان‌دهنده فعالیت قانونی اشخاص حقیقی و حقوقی است. اگر متقاضی بدون داشتن این جواز شروع به ساخت‌وساز یا راه‌اندازی کند، فعالیت او غیرقانونی بوده و پیگرد قضایی خواهد داشت.
بنابراین، تمام اشخاص حقیقی و حقوقی باید این جواز را بر اساس نوع محصول تولیدی خود از وزارت مربوطه دریافت کنند. این مجوز مخصوص متقاضیان راه‌اندازی واحد تولیدی است و فقط برای آن‌ها صادر می‌شود. فرقی نمی‌کند که متقاضی شخصاً قصد احداث کارخانه دارد یا به‌صورت گروهی، برای قانونی بودن فعالیت، باید جواز تأسیس را اخذ کنند.
زمانی که متقاضی موفق به کسب جواز تأسیس شد، می‌تواند برای اخذ پروانه بهره‌برداری و خرید زمین اقدام کند. توجه داشته باشید که هر محصول تولیدی نیازمند جواز تأسیس خاص خود است و شرایط، مراحل، و مدارک لازم برای هر محصول متفاوت است. به‌عنوان‌مثال، شرایط اخذ جواز تأسیس برای ثبت برند با شرایط جواز تأسیس جهاد کشاورزی متفاوت است.
بنابراین، در این مجوز نام محصول تولیدی قید می‌شود و سازمان صادرکننده آن نیز بر اساس محصول تولیدی متفاوت خواهد بود. با دریافت این مجوز، متقاضی متعهد می‌شود که در مکانی که ذکرشده (مانند فروشگاه، کارگاه، شهرک صنعتی، یا کارخانه) محصول خود را تولید کند.

  • ۰۴/۰۲/۰۷
  • مهدی میرزایی

اخذ جواز

اخذ جواز تأسیس

جواز تأسیس

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی